Trusted

AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

catappult
5.57MB
Downloads 3k - 5k
Version 2.0 1 month ago

Description of AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

AlbKanale IPTV - Shiko Tv Shqip Falas
Mbi 350 kanale Shqip dhe të huaja FALAS!

KANALET TONA

1.KOMBËTARE
2.SPORT
3.FILMA
4.DOKUMENTARË
5.FËMIJË
6.MUZIKË
7.LOKALE
8.UK - US
9.ITALIA TV
10.TŰRK TV
11.GERMAN TV
12.MACEDONIA TV
13.GREEK TV
14.ADULT +18

See more

User ratings for AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

4.5
2
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Reviews on AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

Language
No reviews on AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official), be the first!

Flag AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

trusted flag
Working well 0
needs licence flag
Needs license 0
fake flag
Fake app 0
virus flag
Virus 0
catappult store avatar
catappult Store 37.29k 42.89M

Download similar apps to AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

youtube icon
Youtube
18.58MB
hotstar icon
Hotstar
13.31MB
netflix icon
Netflix
11.46MB
roblox icon
ROBLOX
93.04MB
galaxy apps icon
Galaxy Apps
23.41MB
teatv icon
TeaTV
21.32MB
mobdro icon
Mobdro
26.49MB

APK information about AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official)

APK Version 2.0
Compatibility Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich)
Permissions 7


Download AlbKanale IPTV 2.0.1 (Official) APK
Download